Logo
 
FleurDeLis

Om Föreningen
- Styrelsen
- Stadgar
- Värdegrund

Aktiviteter
- Rollspel
- Konfliktspel
- Kort & Brädspel
- Airsoft
- Lajv
- Datorspel & LAN

Kontakt
- Gå med

Airsoftmarknad

In English

Discord Discord
Facebook Facebook
Instagram Instagram

Aktiviteter

Föreningens huvudsakliga mål och syfte är att agera som en hub och nätverk för en god och bred spelhobby. Därav har vi många olika aktiviteter under våra vingar. Här nedan följer en lista på några av våra vanligaste aktiviteter. Är du intresserad av något som inte står på listan? Gå gärna med i vår Discord-server! Där finns det mer och du kan även hitta spelare till just den aktivitet du söker!

Alla våra aktiviteter samkörs och planeras via vår Discord-server! Ta gärna kontakt med oss där!
Fysiska träffar sker oftast på Studiefrämjandet Portalen i Uppsala.

Rollspel
Rollspel - Föreningen hyser många olika grupper och spel. Vi spelar bl. a. Dungeons & Dragons (3.5 ed & 5th ed), Star Wars, World of Darkness, Trudvang Chronicles, Cypher System, Drakar & Demoner samt Mutant. Vissa grupper träffas flera gånger i veckan, andra 1 gång i veckan och vissa 1-2 gånger i månaden. De flesta träffarna sker på Studiefrämjandet Portalen i centrala Uppsala.

Konfliktspel

Konfliktspel - Just nu spelas mest Warhammer 40.000 och Bolt Action. Vi brukar oftast träffas och spela på lördagar 12:00 - 21:00 på Studiefrämjandet Portalen i centrala Uppsala.


Kort- & Brädspel
Kort- & Brädspel - Just nu spelas dessa spel mer spontant, och då spelas oftast Magic the Gathering och Betrayal at House on the Hill.

Airsoft

Airsoft - Föreningen har ett eget lag, USAF - Uppsala Special Airsoft Forces. Vi brukar arrangera lagträningar varannan söndag samt åka på större spel som arrangeras av AC Paintball (Ramstalund/Örsundsbro) och Alunda Airsoft Allience (Alunda). Vår spelstil är inspirerad av jägarförbandsprincipen, där spaning och bakhåll är huvuduppgifter.

Larp
Lajv / LARP - Vår förening arrangerar lajv ganska sällan, och då mest post-apokalyptiska. Däremot åker vi gärna iväg på lajv som arrangeras av andra föreningar, och vi har ett mycket fint samarbete med Lajvföreningen Gyllene Hjorten som håller till mellan Uppsala och Gävle. De arrangerar flera lajv och hantverksträffar varje år.

Datorspel
Datorspel & LAN - Detta brukar spelas ganska ofta men utan fasta tider. Istället samlas vi på Discord när vi känner för det och kör online. Det brukar spelas allt möjligt, alltifrån Squad till Warframe och Minecraft. Vi arrangerar även LAN-träffar lite då och då.