Logotype

French-lily

Datorspel & LAN


Flertalet olika spel
Multiplayer
Mest FPS och RTS.
Online.
Spontan planering.
Se Discord.

KCC
Föreningen har en egen spel-klan, KCC - King Charles' Caroleans, eller Kung Karl's Karoliner på svenska. Namnet kommer ifrån att när vi började med LAN så spelade vi ofta krigsspel som utspelade sig under medeltiden och/eller stormaktstiden. Namnet har sedan hållit i sig till andra spel. Vi finns som klan både på Steam och Wargaming. Vi samordnar våra spel via vår Discord-server, kanal #kcc.
LAN

Alla känner nog till datorspel vid det här laget. Man sitter vid varsin dumburk och slår ihjäl både tiden och virituella versioner av sig själv. Men vi älskar datorspel. Tillsammans med internet ger de oss en otrolig förmåga att lära oss sammarbeta med helt främmande människor från världens alla hörn.

Ibland arrangerar vi LAN-partyn, då ett helt gäng samlas i en och samma lokal med varsin dator och spelar tillsammans, ofta som ett lag mot andra spelare eller datorer. Vi samarbetar med varandra - eller saboterar om vi är "fiender" - men har fruktansvärt roligt och skrattar mycket. Sen brukar vi alltid gemensamt köpa mat och laga den tillsammans, både för att öka kamratskapen men även för att spara tid.

Vi rekommenderar att man tar med laptops till våra LAN - även om det finns plats för desktops också.